Sari Matikka

Nuotti

Nuotti on mallisto kynttilänjalkoja, jotka sopivat käytettäviksi niin tunnelmallisissa kuin myös juhlavissa hetkissä joko erikseen tai rykelmänä. Kynttilänjalkojen ulkomuoto on yhdistelmä kuplivaa positiivisuutta sekä yksinkertaista ja aikaa kestävää muotoilua. Korkea laatu näkyy yksityiskohtien viimeistelyssä ja rakenteen kestävyydessä, kynttilänjalat ovatkin valmistettu Suomessa. Kynttilänjalkoja on kolmea kokoa iso, keskikokoinen ja pieni. Saatavana kaksi mattapintaista sävyä, musta ja ruosteen ruskea.

”Kynttilänjalat saivat inspiraationsa muotojen rytmistä, johon myös nimi viittaa. Jokaisessa jalassa on oma sointu, yhdessä ne muodostavat mielenkiintoisen soinnullisen rykelmän.” Jalkoihin sopivat kruunukynttilät, joiden halkaisija 2,2cm.

Ukko

Ukko leikkuulaudalla on minimalistinen muotokieli ja ilmeikäs wengepuinen yksityiskohta. Näppärän kokonsa ansiosta leikkuulauta on ihanteellinen kodin jokapäiväisten vihannesten, hedelmien ja leivän leikkaamiseen. Suoran reunansa ansioista lautaa on helppo säilyttää vaikka pesualtaan tai tiskipöydän takana. Leikkuulautaa voi käyttää myös tarjoilutasona esim. juustoille, leivälle, vihanneksille, aamiaiselle jne. Käytettäessä kahta leikkuulautaa, wengeosat ja muodot yhdistyvät kauniiksi ehjäksi tarjoilualustaksi.

Lyyti

Lyyti on tarjoilu- ja leikkuulauta, jota voi käyttää esim. leivän, juustojen, vihannesten leikkaamiseen kuin myös koko aterian tai lisukkeiden esillepanoon. Lyyti tarjoilu- ja leikkuulaudan pehmeän ja sympaattisen muotokielen tarkoituksena on koota ruoka ja ihmiset yhteen nauttimaan yhdessäolosta. Laudat erityisesti sopivat jaettavan ruoan kattauksiin. Puuosien urat luovat graafisen ilmeen, mutta myös pitävät tuotteet ja murut alustalla, jotta niitä ei tarvitse siivota pöydältä. Lyyti tarjoilu- ja leikkuulautoja on kahta eri kokoa: iso ja keskikokoinen (tulossa myyntiin)

Shopping Cart (0)

Ostoskori